få tjocka ögonbryn och ögonfransar!

Ett riktigt bra tips för att få ögonbrynen och ögonfransarna att växa är att lägga på vaselin på ögonbrynen och på "roten" av ögonfransarna (inte på topparna utan längst ner där dom växer altså) under natten.
Det gör så att blodcirkulationen går bättre och då växer det snabbare!
Spelar ingen roll villken vaselin du använder. 
 
 

Några Bra sätt att undvika att få finnar

Kom ihåg att det finns många olika orsaker till varför man har finnar och att varje person inte har samma orsak.
 
1.  Ibland kan man få finnar pga saker man äter , när jag äter skräpmat som tex , McDonalds så brukar jag få några på pannan så det kan man undvika om man vill (Fast jag är inte så bra på det) Många säger att det är en myt , att man får finnar av mat , men det är det inte. Om man tillexemel äter chocklad (som innehåller fett) så kan man få ökad talgproduktion villket kan leda till att man får finnar. 
 
2. Hygien , att byta handdukar och örngott oftare kan man göra för att undvika finnar. Alla bakterier från håret och ansiktet samlas ju där och då är det bra att byta då och då.
 
3. Motionera , det är viktigt och nu innan sommaren när alla aktiviteter man går på slutar , så får man sämre motion och då är det ju bra att hålla upp motionen och springa några gånger i veckan.
 
4. Peta inte så mycket i ansiktet! Tvätta händerna ofta och undvik att lägga händerna på ansiktet.
 
5. Kläm inte finnar för ofta , bakterier kan spridas villket kan leda till att du får fler finnar i längden , att låta finnen försvinna av sig själv är bäst.
 
6. Drock mycket vatten och ät mycket frukt så du får i dig vitaminer.
 
Hoppas det hjälpte! Om du har några frågor eller undrar något om finnar så kan du fråga mig.
 
  
 
 

Kompis Problem


Fråga; Hej! Jag har ett problem , jag googlade runt och såg att det fanns en hemsida som hjälpte en med problem! Jg har ett problem. Jag har ingen bästa kompis och det känns som att jag alltid tas som andra hand hela tiden. Jag har många vänner men ändå känner jag mig utanför , liksom att jag inte har någon jag alltid kan vända mig mot , jag känner mig så ensam fast jag inte borde göra det! Vad är problemet då? :(
 
 
Svar: 
Vad kul att du hittade hit! Välkommen till klubben , det är nämligen så att jag inte heller har någon bästa kompis men alla har inte en bästa kompis , visst kan det vara lite tråkigt ibland att man inte har någon man kan dela 
allt med men om du vill vända dig mot någon så kan du vända dig till dom närmsta av dina vänner , det brukar
jag göra :) Även om det känns som att du aldrig kommer få någon bästa kompis , så kommer den nog , du har inte 
levt hela ditt liv så vänta och se vad livet erbjuder dig :)
 
  
 

Inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

The Best

Kom ihåg att det bästa händer när man minst förväntar det 

Kategorier

Hej , som ni kan se högst upp till vänster , så har jag skapat 3 kategorier, genom att klicka på knapparna så kommer ni till kategorierna .
Ja knapparna Talar ju för sig själv så vad ska man säga? 
 
 
 

Inspiration

Hej jag är en tjej som bor i stockholms innerstad , det här är min nya blogg som jag har skapat för att inspirera er , ge er tips om skönhet , mode & livet
Jag svarar även på frågor om problem ni har i livet 
Mode & Tips Från sveriges coolaste gator ;D

RSS 2.0